Desalinizator - HP SCDV 660/6
demo
Desalinizator - HP SCDV 660/6

HP SCDV 660/6 Vertikalna izvedba desalinizatora serije "dvostruki super comact"  kapaciteta 660  litara na sat.  Zapravo se radi o dva potpuno odvojena desalinizatora, neovisna za rad jedan o drugom smještena u zajedničkom kompaktnom kućištu izrađenom od visoko kvalitetnog inoksa AISI 316. Profesionalan, robusan i pouzdran, namijenjen za konstantni rad u teškim uvjetima. Svi HP desalinizatori imaju certifikat ISO 9001 : 2008.  Za reverznu osmozu se koriste membrane 31540 postavljene u kućišta izrađena od karbonskih vlakana te 
te aksijalne visokotlačne pumpe čija je jezgra izrađena od titana. Ovakve "heavy duty" pumpe zahtijevaju servis tek nakon 6500 sati rada, što je jako puno u usporedbi sa klipnim pumpama koje zahtijevaju servis nakon 500 sati rada.

Ovakav model je pogodan za otočne sisteme i veće brodice. Radi kompaktnog kućišta ima manje dimenzije te ga je lakše smjestiti nego dva odvojena desalinizatora. U slučaju održavanja, jedan desalinizator uvijek može raditi neovisno o drugom.

 Upravljanje i nadzor procesa proizvodnje odrađuje se preko PLC-a. Sistem je automatiziran, sam nadzire radne tlakove, kvalitetu proizvedene vode, automatski se ispire prilikom pokretanja i po završetku proizvodnje. Ima pripremu za plovke stanja tankova,  spojen s njima  automatski  se uključuje i isključuje, ovisno je li je tank pun ili prazan. Regulacija tlaka ovog modela je manualna.

RP Tronic  - Nadogradnja s modulom RP Tronic daje potpuno automatizirani sistem koji uz sve gore navedeno automatski regulira i visoki tlak. Ovaj sistem pruža korisniku potpunu slobodu, dovoljno je samo pokrenuti desalinizator dok sve ostalo on odrađuje samostalno. Ovaj modul produljuje garanciju stroja na 3 godine. RP Tronic je patent tvrtke HP High Pressure srl, a  danas ga koriste i drugi proizvođači desalinizatora.

AMCS - "automatic membrane conserving system" - sistem za automatsku konzervaciju membrana. Nakon što je desalinizator gotov s proizvodnjom, RP tronic u potpunosti otvara visokotlačni ventil za najbolje ispiranje membrana s vodom dok AMCS u tom trenutku ubrizgava konzervans. Konzervans zaustavlja razvoj bakterija i uklanja neugodne mirise u membranama.

BiBi - sistem za upravljanje desalinizatorom preko web-a. Korisnik može iz udaljenog mjesta upravljati i nadzirati rad stroja. Ovaj modul je jako koristan jer u slučaju bilo kakvog problema ovlašteni HP tehničar uvijek može pristupiti stroju, odraditi dijagnozu i u većini slučajeva ukloniti kvar. Uz modul BiBi garancija stroja se produljuje na 4 godine.

NOVO - mineralizator i sterilizator vode

HP-Genius-Water-Dispenser-extra-big-383-142.jpg
Demi-5.jpg

NOVO - omekšivač vode

MODEL Desalinizator - HP SCDV 660/6
Proizvodnja po satu(l/h) 660
Proizvodnja po danu (l/d) 15 840
Snaga kW 2 x 3
Težina kg 175
text.elecV 230/380 VAC
Dimenzije mm 840 x 495 x 1100